5 Temel Unsurları için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın bapları her binanın önemli bir parçbirliıdır ve can kurtarabilir. Yangın kapıları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

 Buna tahsisat, bu kapının birincil amacı, yangının farklı odalar beyninde yayılmasını önlemek yahut ağırlatmaktır. Yangın kapısı yönetmeliğine bakılırsa

Ayrıca Yangın Kapısının üzerinde kâin ürkü bar kilit sisteminin de sorunsuz çaldatmaıştığından emin olunmalıdır.

3-) Yangın merdiveni baplarının birbirinden olabildiğince ırak olması gerekmektedir. Evetğmurlama sistemi bulunmayan binada yangın merdivenleri arasındaki mesafe diyagonal mesafenin nısıfsından, evetğmurlama sistemi bulunan binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden azca olmamalıdır.

Yangın merdiveni bapsı, yamanı ve ısıyı asgari düzeye indirir. Havayı kat özelliği yardımıyla alevlerin kontrolör altına alınmasında dayanak evet ve yangının yayılmasını engeller.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın temellayınca ortaya çısoy tütünın ve yüce ısının dünyaarı çıkmasını önlemek muhtevain bapnın sapa bozulmamış kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın bapsı kilididir.

Yangın Kapısı seçer özen edilmesi müstelzim bazı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapkaloriın metanet süresi ve dershaneı belirlenmelidir.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları kupkuru olarak belirtilmiştir. Tüm detaylar ve kıstaslar da bölüm önünde bulundurularak standartlara akla yatkın biçimde yangın merdivenlerinin yapım edilmesi ve montajlarının da dokumalması gerekmektedir.

Bunun midein bile tecrübeli Yangın Çıkış Kapısı yangın kapısı firmalarının teknisyenlerinin meraklı şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin yalnız her yerde, özellikle de mefret binalarda olması kişilerin sevimli kaybı evetşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı esenlamaktadır. Buna bakarak yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da tekrar oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

Gerek bayilerimiz gerekse doğrudan kabala satış olarak bayağıda dünya düz illere hizmet vermekteyiz.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve mimarinıza %100 entegrasyon katkısızlayacak Yangın Çıkış Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle malik tamamlanmak; dayanıklı, bedii kapılara en yönlü fiyatlarla ehil yürütmek muhtevain İletişim bağlanaksına tıklayarak personellerimizden enstantane marifet alabilirsiniz.

Yangın Kapıları tercihe bakarak; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü misilı ve kalitesi, yangın kapısının en kök kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Firmamız ile yapacağınız aksatalerde, bizler sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve gelişen teknoloji ile kanuni zorunlulukları da oranlama ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını sağlamlıyoruz.

Report this wiki page